úterý 5. ledna 2016

Citrónový večer

Večer je zaměřen na celkové uvolnění po fyzické i duševní stránce. K tomu nám budou nápomocny relaxační jógové techniky, pránájáma, meditace a aromaterapie pomocí citrónového esenciálního oleje. Účinky oleje necháme působit počas poklidného praktikování a setrvávání v jógových relaxačních ásanách.

Vše o aroma večerech a další termíny najdete zde.


Citrónový večer - jóga, relaxace, aromaterapie
Termín: středa 10.2.2016
Čas: 20.30 - 21.30 h
Místo: Bosorka, Minoritská 10, Brno
Cena lekce: 220,- Kč
Večer vede: Dash
Přihláška a rezervace místa: zde

Relaxační lekce jógy spojená s aromaterapií - využitím terapeutických účinků esenciálních olejů působící na tělo i mysl člověka.

Orgánem únoru jsou ledviny. Tento orgán zastupuje hormonální systém, filtruje krev a tělní tekutiny. Úkolem ledvin v těle je zbavovat krev škodlivých produktů metabolismu. Krev, která protéká ledvinami je zbavovaná přebytečné vody a odpadních produktů metabolismu bílkovin. K celkovému pročištění organismu využijeme účinky citrónového oleje, který je lisován za studena ze slupky Citrus limon a jeho oživující a hřejivá vůně stimuluje mysl i tělo a pomáhá otevřít a uvolnit emocionální bloky. Citrónový olej obsahuje také 68 % d-limonenu, účinného antioxidantu, který souvisí se zdravým fungováním imunitního systému a je rovněž známa jeho schopnost zmírnit stavy úzkosti. Ve vodě má příjemně osvěžující účinek a může být prospěšný pro pleť.

Účinky citrónového oleje
celkové pročištění organizmu, rozpouští usazeniny (celulitida, obezita, žlučníkové a močové kameny, cysty, arterioskleróza), stimuluje lymfatický systém, čistí žaludek a střeva (vředy, pálení žáhy), osvěžuje, pomáhá při špatném trávení, nevolnosti, křečových žilách, osvěžuje, povzbuzuje

Vliv vůně
povznášející, povzbuzující vůně, která ohřívá, podporuje jasné myšlení a smysl konání. Citrusové vůně povzbuzují imunitu, navozují relaxaci a zeslabují depresi.

Těším se na Vás a provoněný večer
Dash